Privredni sud evakuisan zbog dojave o bombi

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jun.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privredni sud evakuisan zbog dojave o bombi

Privredni sud u Beogradu u Masarikovoj ulici bio evakuisan na sat vremena zbog lažne dojave o bombi, pa su suđenja i ostali postupci morali da budu prekinuti.

Portparol suda Gordana Vuković rekla je Tanjugu da je anonimna dojava stigla oko 10 i 45 nakon čega su zgradu napuslili zaposelni i ostala lica.

Pošto je kontradizerzionom kontrolom koju su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdjeno da se radi o lažnoj dojavi sud je nastavio sa radom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << oko podne.

Ovo je prvi put da je je lazna dojava upućena tom sudu, ali su zato anonimne dojave o bombi ponovo su učestale u beogradskoj Palati pravde u Savskoj ulici u kojoj su smešteni svi krivični sudovi i tužilaštva.

Ta sudska zgrada od početka ove godine evakuisana je više od deset puta, a tokom 2008. bila je efakuisana više od 70 puta, sudjenja su odlagana, a sve zbog lažnih dojava.

Nakon što su nadležni organi poštirli kažnjavanje aninimnih dojavljivača taj trend je zaustavljen već početkom 2009. godine.

Izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privredni sud u Beogradu bio evakuisan zbog dojave o bombi DUPLA!!!!

Izvor: Blic, 03.Jun.2014

Privredni sud u Beogradu u Masarikovoj ulici bio je danas evakuisan na sat vremena zbog lažne dojave o bombi, pa su suđenja i ostali postupci morali da budu prekinuti...Portparol suda Gordana Vuković rekla je Tanjugu da je anonimna dojava stigla oko 10 i 45 nakon čega su zgradu napuslili zaposelni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.