Privedeni zbog krijumčarenja oružja i municije

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2010, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni zbog krijumčarenja oružja i municije

Tri osobe privedene su zbog sumnje da su krijumčarile oružje i municiju, saopštila je danas policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičeni su Nenad D. (19), Petar M. (33) i Branislav S. (50), iz Rume i Đorđe S. (38).

Oni su nakon policijskog zadržavanja, privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici koji ih je pustio da se brane sa slobode.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Pretresom stana Branislava S. policija je pronašla jednu poluautomatsku i jednu pušku marke ''zbrojovka'' sa optičkim nišanom, kao i 1.642 metka kalibra 7,62 milimetra, a u stanu Đorda S. pušku marke M 48, navedeno je u saopštenju.

Pronađeno oružje i municija nalazili su se u ilegalnom posedu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Privedeni zbog krijumčarenja oružja i municije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2010

SREMSKA MITROVICA - Tri osobe privedene su zbog sumnje da su krijumčarile oružje i municiju, saopštila je danas policijska uprava u Sremskoj Mitrovici...Za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičeni su Nenad D. (19), Petar M. (33)...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.