Privedeni članovi pokreta Naši 1389

Izvor: S media, 05.Mar.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni članovi pokreta "Naši 1389"

Beogradska policija privela je 14 pripadnika desničarskog pokreta "Naši 1389", koji su protestovali ispred zgrade TV B92, nezadovoljni izveštavanjem te medijske kuće. -Policija se korektno ponašala prema nama - izjavio je za S media portal Miša Vacić iz pokreta "Naši 1389".

Policija je juče zabranila protest pokreta "Naši 1389", ali su se članovi ove grupacije ipak okupili ispred TV B92.

Nosili su transparent sa porukom "Istina i ljubav prema Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pobediće vaše laži o nama", na kojem su, između nekoliko logotipa B92, bili nacrtani kukasti krstovi.

Protest ispred TV B92

U intervenciji policije nije bilo većih incidenata, niti upotrebe sile prema demonstrantima, koji su bili upozoreni da se raziđu, jer je njihov skup zabranjen.

Odloženo suđenje Vaciću

Pripadnici Interventne brigade MUP Srbije primenili su silu samo prema jednom pripadniku pokreta "Naši 1389", koji se žestoko opirao privođenju.

Ispred zgrade TV B92 na Novom Beogradu dežuralo je desetak policijskih vozila, sa nekoliko desetina policajaca.

S media, Ag.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeno 14 članova pokreta "1389"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2011

BEOGRAD -..Beogradska policija privela je danas 14 pripadnika desničarskog pokreta "Naši 1389", koji su protestovali ispred zgrade TV B92, nezadovoljni izveštavanjem te medijske kuće...Policija je u toku dana zabranila protest pokreta "Naši 1389", ali su se članovi ove grupacije ipak okupili ispred...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.