Priveden napadač na policajca

Izvor: Akter, 30.Jul.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden napadač na policajca

Kragujevačka policija je privela vozača linijskog taksija, koji je jutros, upravljajući vozilom "fijat" koje se kretalo unazad, udario komunalnog policajca Borisa Đokića

Protiv njega će Osnovnom javnom tužilaštvu biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti,

saopštila je policija.

Načelnica komunalne inspekcije Ana Sokolović rekla je da su komunalni policajci od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << godine u kontroli taksi prevoza deset puta napadnuti i da u proteklih dana, od kada je pojačana kontrola taksi prevoza, svakodnevno doživljavaju neprijatnosti.

Incident se dogodio na autobuskom stajalištu Ured u centru grada, gde su komunalni policajci zatekli taksistu koji je na autobuskom stajalištu primao putnike u linijski taksi koji u ovom gradu nije dozvoljen.

Dok je njegov kolega proveravao lična dokumenta lica koje je upravljalo vozilom, Đokić je fotografisao automobil, a potom je taksista krenuo unazad i udario ga.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.