Pritvor  za vlasnika agencije Hej Ju iz Čačka

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor za vlasnika agencije "Hej Ju" iz Čačka

Dušanu Kukiću (59), vlasniku agencije ’’Hej Ju’’, koja je organizovala odlazak srpskih radnika u Rusiju iako za to nije imala licencu, određen je pritvor do 30 dana po predlogu Višeg javnog tužioca u Čačku.

Kukiću se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena zatvorska kazna u trajanju od 3 do 12 godina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pritvor vlasniku agencije "Hej ju"

Izvor: B92, 26.Jan.2014

Čačak -- Sudija čačanskog Višeg suda Bojan Pešić odredio je pritvor Dušanu Kukiću iz Čačka pod sumnjom da je počinio krivično delo trgovine ljudima...Predlog za određivanje pritvora podneo je viši javni tužilac Dejan Veljković koji je saslušao osumnjičenog...Kukiću se na teret stavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.