Prijava naknade za zaštitu životne sredine omogućena elektronskim putem

Izvor: Danas, 14.Jul.2020, 11:31

Prijava naknade za zaštitu životne sredine omogućena elektronskim putem

Elektronsko podnošenje prijava sa podacima od značaja za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine (EКO taksa) u Srbiji za 2020. godinu, biće moguće elektronskim putem, od petka, 18. jula, na portalu LPA (lpa.gov.rs), objavila je danas Kancelarija za informacijone tehnologije i elektronsku upravu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Naknada za unapređenje i zaštitu životne sredine omogućena elektronskim putem na portal LPA

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jul.2020, 09:37

Ove godine, tačnije od subote 18. jula, na Portalu LPA (lpa.gov.rs) biće omogućeno elektronsko podnošenje prijava sa podacima od značaja za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine (EКO taksa) na Obrascu 1 za 2020. godinu. Obaveštavaju se obveznici naknade za zaštitu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.