UŽICE: Prevrnuo se šleper sa otpadnim gvožđem, vozač lakše povređen!

Izvor: Kurir, 02.Jun.2014, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽICE: Prevrnuo se šleper sa otpadnim gvožđem, vozač lakše povređen!

NOVA VAROŠ - Na magistralnom putu prema Beogradu, dva kilometra od Nove Varoši u pravcu Užica, prevrnuo se šleper, pa je na tom delu magistrale saobraćaj u prekidu od 12.30.

Prevrnuo se šleper užičkih registracionih tabli UE-041KF, a zbog rasipanja utovara, otpadnog gvožđa, saobraćaj je obustavljen na ovom delu magistrale.

Vozač kamiona pretrpeo je lakše povrede, Pretovar starog gvožđa u drugi kamion i pokušaji ispravljanja vozila prouzrokovali su kilometarske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kolone vozila u oba smera.

Lakša vozila se upućuju na alternatiovni pravac Kokin Brod - Pribojska Banja - Bistrica, dok su autobusi i teretnjaci formirali veliku kolonu na prilazima Novoj Varoši.

Kako je rekla portparolka Policijske uprave u Prijepolju Adela Veljović, očekuje se da saobraćaj uskoro bude normalizovan.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prevrnuo se šleper, problemi sa saobraćajem kod Nove Varoši

Izvor: Blic, 02.Jun.2014

Na magistralnom putu prema Beogradu, dva kilometra od Nove Varoši u pravcu Užica, prevrnuo se šleper, pa je na tom delu magistrale saobraćaj u prekidu od 12.30...Prevrnuo se šleper užičkih registracionih tabli UE-041KF, a zbog rasipanja utovara, otpadnog gvožđa, saobraćaj je obustavljen na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.