Prevrnuo se međunarodni teretni voz kod Ćićevca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se međunarodni teretni voz kod Ćićevca

Tri od 16 vagona teretnog međunarodnog voza iskliznulo je jutros i prevrnulo se sa šina na železnici ulasku u Ćićevac i nema povređenih.

Kako su saopštile Železnice Srbije, jutros u 04.20 časova u stanici Ćićevac, na pruzi Beograd - Niš, došlo je do iskliznuća troje kola iz sastava teretnog voza.

Tom prilikom došlo je do udara jednih kola u portalni stub kontaktne mreže, što je dovelo do nestanka napona na oba koloseka između stanica Paraćin i Stalać.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Stručne službe su na terenu i rade na saniranju nastalih oštećenja i očekuje se da će u toku prepodnevnih časova pruga biti osposobljena za saobraćaj.

Usled radova na osposobljavanju kontaktne mreže, a do završetka sanacije oštećenih delova vozovi između stanica Stalać i Paraćin biće prevlačeni dizel vučom.

Saobraćaj je u prekidu, a trebalo bi da bude uspostavljen u toku prepodneva.

Uzroci nezgode se utvrđuju, uviđaj je u toku.

Zbog vanrednog događaja došlo je do poremećaja u saobraćanju te je voz iz Aleksinca vraćen u stanicu Niš, a iz stanice Paraćin upućen je prema Beogradu, dok je voz iz stanice Stalać vraćen za Niš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Voz iskliznuo iz šina kod Ćićevca

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016

Tri od 16 vagona teretnog međunarodnog voza iskliznulo je jutros i prevrnulo se na ulasku u Ćićevac. Nema povređenih...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Kako su saopštile Železnice Srbije, jutros u 04.20 časova u stanici Ćićevac, na pruzi Beograd - Niš, došlo je do iskliznuća troje kola...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.