Havarija kod Batočine

Izvor: RTS, 05.Maj.2012, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija kod Batočine

Cisterna sa tečnim gasom prevrnula se kod Batočine, saznaje RTS. Nema povređenih, niti opasnosti od izlivanja tečnog gasa. Uviđaj je u toku.

U mestu Brzan kod Batočine prevrnula se cisterna preduzeća Euro Petrol, koja je prevozila 30 tona tečnog naftnog gasa, saznaje RTS.

Cisterna se kretala iz pravca Beograda i kako se pretpostavlja, odvojila se od kamionskog dela zbog pucanja pneumatika, zatim probila zaštitnu ogradu i izletela sa tog puta na seoski put.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Kako nam je potvrđeno u vatrogasnoj brigadi u Kragujevcu, vozač i suvozač cisterne nisu povređeni niti ima opasnosti od izlivanja tečnog naftnog gasa.

U toku je uviđaj koji vrši jagodinska policija, a mesto obezbeđuju vatrogasci iz Batočine.

Očekuje se dolazak specijalne dizalice, koja će podići cisternu i odvesti je u industrijsku zonu u Jagodini radi istakanja gasa.

Saobraćaj na autu-putu Beograd-Niš kod Brzana odvija se otežano.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnula se cisterna sa tečnim gasom kod Batočine

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2012

Cisterna sa tečnim gasom se prevrnula kod Batočine. Nema povređenih, niti opasnosti od izlivanja tečnog gasa. Uviđaj je u toku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prevrnula se cisterna sa 30 tona gasa

Izvor: Blic, 05.Maj.2012

BATOČINA – Cisterna sa 30 tona tečnog naftnog gasa, koji je prevozila firma „Europlast“ iz Subotice, prevrnula se na autoputu jutros oko 10.30 sati, na deset kilometara od skretanja za Batočinu, kod mesta Brzan...Kako je za „Blic" sa lica mesta izjavio Radiša Milošević, predsednik opštine...

Nastavak na Blic...

Prevrnula se cisterna tečnog gasa kod Batočine

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2012

BEOGRAD - Cisterna sa 30 tona tečnog naftnog gasa prevrnula se u Brzanu kod Batočine, nedaleko od Kragujevca, javila je RTS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.