Pretukli sugrađanina i oteli mu 800 franaka

Izvor: Blic, 07.Jun.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli sugrađanina i oteli mu 800 franaka

VALJEVO - Policija je uhapsila dvojicu Valjevaca osumnjičenih da su pretukli sugradjanina i ukrali mu 800 švajcarskih franaka, saopšteno je danas.

Uhapšeni su Jakov I. (29) i Marko M. (25) zbog sumnje da su 3. juna sačekali Svetislava R. (60) ispred kuće, pretukli ga i uzeli mu novac. Svetislav R. je zadobio teške telesne povrede, navodi se u saopštenju valjevske policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, a potom će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Valjevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladići pretukli sugrađanina i oteli 800 franaka

Izvor: Kurir, 07.Jun.2012

Dvojica mladića sumnjiče se da su 3. juna sačekali sugrađanina pretukli ga i uzeli mu novac..VALJEVO - Policija je uhapsila dvojicu Valjevaca osumnjičenih da su pretukli sugrađanina i ukrali mu 800 švajcarskih franaka, saopšteno je iz ove policijske uprave...Uhapšeni su Jakov I. (29) i Marko...

Nastavak na Kurir...

Pretukli sugrađanina i oteli mu 800 franaka

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jun.2012, 11:46

Policija je uhapsila dvojicu Valjevaca osumnjičenih da su pretukli sugrađanina i ukrali mu 800 švajcarskih franaka...Uhapšeni su Jakov I. (29) i Marko M. (25) zbog sumnje da su 3. juna sačekali Svetislava R. (60) ispred kuće, pretukli ga i uzeli mu novac. Svetislav R. je zadobio teške telesne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.