Pretučen na smrt i iz vozila bačen na ulicu

Izvor: Blic, 17.Avg.2009, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen na smrt i iz vozila bačen na ulicu

Muškarac, čiji identitet još nije utvrđen, preksinoć je pretučen na smrt, a ubice su zatim njegovo telo bacile na trotoar ispred kuće broj 5 u Svetotrojeručkoj ulici u Zemunu.

Pretpostavlja se da je ubijen na drugom mestu, a da je njegovo telo stavljeno u automobil, iz koga je kasnije izbačeno u slabo osvetljenoj ulici u Zemunu.

Telo obliveno krvlju našao je taksista koji je tom ulicom prošao pola sata posle ponoći. Primetio je nešto na putu, usporio, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zaustavio vozilo. Kada je izašao iz automobila, šokirao se i pozvao policiju.

- Muškarac, starosti od 35 do 40 godina, nepomično je ležao na stomaku. Kod njega nisu nađena nikakva dokumenta na osnovu kojih bismo mogli da utvrdimo njegov identitet. Glava mu je bila razlupana i krvava, na osnovu čega pretpostavljamo da su mu povrede nanete tupim predmetom. I po telu je imao modrica. I odeća, tamna majica i teksas bermude, bila je natopljena krvlju. Žrtva je pronađena bosa - kaže sagovornik „Blica” iz MUP-a.

Stanarka ove ulice kaže da je izašla iz kuće čim je čula zvuke policijske sirene. Navodi da je njen suprug, koji je takođe taksista, iz kuće izašao deset minuta pre ponoći i da na ulici tada nije bilo ničeg i nikog sumnjivog. Ni njen stariji sin koji je dvadesetak minuta kasnije slučajno pogledao kroz prozor nije primetio ništa sumnjivo.

- Kada sam čula sirene, izašla sam jer je mlađi sin trebalo da se vrati s posla, pa sam prvo pomislila da se njemu nešto desilo. Taj ubijeni muškarac nije iz ovog kraja, niko od nas iz komšiluka nije ga prepoznao. Policajci su pričali da je najverovatnije ubijen udarcima tupim predmetom u glavu, a lekar je rekao da je bio mrtav sat i po pre nego što je telo nađeno - nastavlja s pričom naša sagovornica.

Policija ne odbacuje mogućnost da su se ubice odlučile da se u tom delu Zemuna oslobode tela, jer je ulica slabo osvetljena.

Samo desetka metara od mesta na kome je nađeno telo je ležeći policajac, pa vozači moraju da uspore, što je pogodno da iz kola izbace leš a da stanarima okolnih kuća ne budu sumnjivi jer naglo usporavaju i staju.

Policija je juče proveravala da li neki muškarac čiji je nestanak prijavljen odgovara opisu ubijenog. Opisi se, međutim, nisu poklopili. Prema nezvaničnim informacijama, policiji je poznat identitet ubijenog, ali se još čeka potvrda. Sumnja se da je žrtva Z. P. (37) koji nikada nije krivično odgovarao, a veruje se da je ubijen zbog dugovanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.