Pretučen hrvatski istraživački novinar

Izvor: Akter, 29.Maj.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen hrvatski istraživački novinar

Hrvatski istraživački novinar Željko Peratović pretučen je sinoć u svojoj kući u Luci Pokupskoj kod Karlovca, javili su hrvatski mediji

On je u izjavi za Index. hr iz bolnice rekao da su ga napale tri nepoznate osobe, koje su automobilom došle na njegovo imanje, i da je dobio više udaraca u glavu. Prema njegovim rečima, napadači su mu spominjali da je pisao članke o ilegalnom iskopavanju šljunka.

"Spominjali su da sam pisao o šljunačerenju iako nisam. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ih razumeo. Prvo je počelo vređanje i gurkanje, a pokušao sam se odbraniti. Pobegao sam u kuću, ali ušli su unutra gde su me tukli", ispričao je Peratović koji je oko 22 sata pušten iz bolnice.

Željko Peratović je ovogodišnji dobitnik nagrade Hrvatskog novinarskog društva za istraživačko novinarstvo.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen hrvatski istraživački novinar

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2015

Hrvatski istraživački novinar Željko Peratović pretučen je sinoć u svojoj kući u Luci Pokupskoj kod Karlovca, javili su hrvatski mediji...On je u izjavi za Index. hr iz bolnice rekao da su ga napale tri nepoznate osobe, koje su automobilom došle na njegovo imanje, i da je dobio više udaraca...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.