Preminula žena povređena u nesreći kod Aleksandrovca

Izvor: RTS, 15.Jan.2020, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula žena povređena u nesreći kod Aleksandrovca

Posle nekoliko sati po prijemu u niški klinički centar, preminula je 34-godišnja J. J, koja je teško povređena u saobraćjnoj nesreći kod Aleksandrovca.
Dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 40 minuta posle ponoći u Omladinskoj ulici na izlasku iz grada prema Kožetinu.
Nesreća se dogodila kada je iz nepoznatog razloga vozač automobila A. O. izleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa puta i udario u drvo.
Prilikom udarca vozač i suvozač su ispali iz vozila u reku pored puta.
Posle pružene pomoći na licu mesta i u Opštoj bolnici u Kruševcu, vozač je zadržan na odeljenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NESREĆA KOD ZENICE Povređene tri osobe, saobraćaj obustavljen

Izvor: Blic, 15.Jan.2020

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras oko 19 sati dogodila na autoputu kod Zenice povređene su tri osobe, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.