Pregazila kolima čoveka, mislila da je udarila psa!

Izvor: Press, 28.Maj.2010, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregazila kolima čoveka, mislila da je udarila psa!

Danijela S. (35) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je 21. maja „audijem 80" udarila Vahera Muratija (25), koji je na mesta preminuo. Danijela S. je nakon nesreće pobegla sa mesta nesreće, a policajci su je uhapsili nakon višednevne potrage. Ona je rekla policiji da nije pobegla sa mesta nesreće, nego da je mislila da je u mraku udarila psa! Kako saznajemo, kobne večeri Vaher Murati je išao pešice kružnim putem Leštane - Smederevski >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << put, kada je na njega naletela Danijela S.- Udarac je bio toliko jak da je automobil odbacio telo nesrećnog mladića deset metara u kanal pored puta. Na njenim kolima su oštećeni far, migavac i branik - navodi naš sagovornik.
Policija je krenula u potragu za vlasnicima „audija 80" tipa B-4.
- Proverili smo 60 vlasnika „audija 80" i brojne auto-otpade. Na kraju smo taj „audi" pronašli kod jednog auto-limara u Kaluđerici. Automobil je bio oštećen, a istraga je utvrdila da je njegova vlasnica Danijela S. - kaže za Press izvor blizak istrazi.   

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.