Požar u Beogradu, poginulo dvoje

Izvor: Vesti-online.com, 09.Mar.2016, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Beogradu, poginulo dvoje

Dve osobe su poginule u požaru koji je izbio u sredu oko 5:13 časova u Bulevaru Milutina Milankovića broj 36. Od posledica gušenja dimom stradali su majka (89) i sin, star oko 60 godina.

U Beogradu su se tokom noći dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima su povređene dve osobe, dodala je Macura.

Jedna muška osoba (42) zadobila je povrede grudnog koša u udesu, koji se dogodio u 19.38, na raskrsnici Bulevara oslobođenja i generala Pavla Jurišića Šturma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali je odbila intervenciju lekarske ekipe.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 23.34, na uglu ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, povređene su dve muške osobe, starosti od 38 i 29 godina, i prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć intervenisala je tokom noći 117 puta, od kojih 23 na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali svi tipovi hroničnih bolesnika, kao i osobe u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.