Povređeni radnik operisan, i dalje u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni radnik operisan, i dalje u teškom stanju

Radnik koji je na Pupinovom mostu u Beogradu rano jutros povređen prilikom pada sa visine, operisan je i njegovo zdravstveno stanje je i dalje teško, rečeno je Tanjugu u Urgentnom centru Srbije.

Kako je rekla portparol Kliničkog centra Srbije Aleksandra Berić, radnik je operisan budući da je prilikom pada zadobio teške povrede glave i njegovo zdravstveno stanje je sada teško.

Radnik je povređen rano jutros na mostu i sa teškom povredom glave prevezen je na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za reanimaciju Urgentnog centra, a portparol Hitne pomoći Nada Macura je Tanjugu rekla da je povređen muškarac, star oko 55 godina.

Ona je rekla da je zadobio tešku traumu glave, prelom lobanje čeonog dela glave, prelom kostiju nosa, kao i da ima otok i modrice oko oba oka.

Prema njenim rečima, radnik je sa visine pao na glavu na pesak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.