Izvor: Blic, 02.Nov.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni prebačeni u pančevačku bolnicu

U pančevačkoj bolnici gde su na lečenju sedam osoba povređenih u lančanom sudaru na auto-putu Niš-Beograd, Tanjugu je sinoć rečeno da niko od povređenih nije zadobio ozbiljnije povrde i da se radi o iščašenjima nogu i ruku, ogrebotinama i posledicama ugruvavanja.

Povređeni u saobraćajnoj nesreći na autoputu, kolima pančevačke službe hitne pomoći koja su se kretala u blizini mesta saobraćajne nesreće, prebačeni su u bolnicu u Pančevu.

Na traci autoputa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz pravca Niša prema Beogradu juče oko 18 časova došlo je do lančanog sudara, u kojem su učestvovala tri autobusa "Niš ekspresa", jedno putničko vozilo i jedan teretni kamion.

U autobusima su se nalazili radnici i penzioneri „HIP-Petrohemije” Pančevo, dobrovoljni davaoci krvi, koji su se vraćali sa izleta u Prolom Banji.

Povređeni su Slobodan Stefanović, Snežana Bihler, Nenad Zlatanovski, Desimir Tripković, Draginja Blazović, Zora Tadić i Milorad Borak, vozač Transfuzije krvi.

Prema podacima policije iz Velike Plane koja je izvršila uviđaj, na delu autoputa Niš-Beograd kod Velike Plane gde se sudarilo pet vozila, saobraćaj je posle dvosatne pauze, oko 20 sati počeo da se normalizuje. Za saobraćaj je tokom večeri bila otvorena jedna traka auto-puta kojom su se vozila propuštala naizmenično.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.