Potraga za nestalom Danijelom Balieski

Izvor: RTS, 28.Jan.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za nestalom Danijelom Balieski

Još se traga za nestalom maloletnom Danijelom Balieski. Poziv građanima da obaveste policiju ukoliko znaju nešto o njenom nestanku.
Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane koji imaju saznanja u vezi sa nestankom maloletne Danijele Balieski, da o tome obaveste policijske službenike u Beogradu.

Građani mogu da se jave najbližoj policijskoj stanici, kao i na broj 192, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u saopštenju policije.
Devojčica je visoka oko 167 centimetara, srednje telesne građe, crne kovrdžave kose i crnih očiju.
Policijskoj upravi za grad Beograd prijavljeno je da je maloletna Danijela svojevoljno napustila Prihvatilište za zlostavljanu i zanemarenu decu i da joj se od tada gubi trag.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.