Potraga za Tijanom, žitelji Bajmoka u strahu

Izvor: RTS, 07.Avg.2014, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Tijanom, žitelji Bajmoka u strahu

Meštani sela u blizini Subotice strahuju zbog neizvesne sudbine 15-godišnje devojčice. Vesti o Tijani Jurić, koja je nestala u subotu 26. jula, još uvek nema.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula u dvadeset pet minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku, između ulica Tri istarske žrtve i Njegoševe.

Meštani postavljaju pitanje – kako su roditelji mogli da je puste kasno.

Na obližnjem igralištu se održavao turnir, sva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << deca su bila tamo, pa čak i mlađa od nje. Sve je bilo osvetljeno. Niko nije ni mogao da posumnja na nešto tako.

Kažu da ih sve to dovodi do očajanja i nesigurnosti jer svako strepi za svoje dete.

Činjenicu da je lažni otmičar Tijane Jurić putem Fejsbuka nudio otkup, osuđuju kao poigravanje tuđom nesrećom, a dobrih vesti i dalje nema.

Posle jučerašnjeg sastanka sa predstavnicima mađarske policije, ministar Stefanović rekao je da postoje indicije da je Tijana viđena u Mađarskoj.

"Apsolutno se preduzimaju sve mere i nastavljamo potragu", rekao je Stefanović. 

Policija i dalje traga za 15-godišnjom devojčicom, te zbog interesa istrage ostali detalji nisu saopšteni.

U akciju pronalaženja uključene su i specijalističke ekipe MUP-a Srbije, saopštila je ranije Policijska uprava u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

14 dana agonije: Ovako je tekla potraga za Tijanom

Izvor: 24sata, 07.Avg.2014

Tijana Jurić nestala je 26. jula u okolini Bajmoka kod Subotice, a posle 13 dana pronađen je njen ubica koji je policiji otkrio gde je sakrio telo nesrećne devojčice...Telo Tijane Jurić koja je nestala pre 13 dana, pronađeno je oko ponoći zakopano u okolini Sombora...PRVI DAN (26. jul) Bajmočani...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.