Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 14.Sep.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za Novopazarcem

PODGORICA - Novopazarac Seid Šećerović, za kojim traga i srpska policija, danima seje strah među građanima Podgorice i Rožaja, piše jučerašnja „Pobjeda“.

Navodi se da policija, koja se još nije zvanično oglasila, prima na stotine poziva dnevno koji tvrde da su videli Šećerovića ili da su bili napadnuti. Srpska policija traga za Šećerovićem zbog sumnje da je nasumice nožem nasrtao i napadao građane Novog Pazara.

Kada mu je policija bila za petama on je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prebegao u Crnu Goru. Ovdašnji mediji objavili su ranije i priču mlade Podgoričanke, koja tvrdi da je bila napadnuta i da opis napadača odgovara osumnjičenom. Pominje se i da je Šećerović viđen na Komanskom mostu, da je napao grupu devojaka u Maslinama, zatim da je viđen u kladionicama, a ni taksisti nisu spokojni, jer ne znaju, kako se navodi, ko sve može da im bane u kola.

Provereno je da se „opasni Novopazarac“ nudio da obavlja fizičke poslove po kućama, te družio sa radnicima koje je, navodno, pljačkao. Uz opis mladića, navodi se da ga srpska policija sumnjiči za seriju napada koji su kvalifikovani kao pokušaj ubistva. Građani Podgorice i Rožaja su, dodaje se, u panici, a zvaničnog saopštenja policije još nema.

Nezvanično list saznaje da su policijske kontrole pojačane i da se prijave građana proveravaju, ali da još nema potvrde da je osumnjičeni u Crnoj Gori, niti da je koga do sada napao.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.