Potpisan ugovor sa prvom dobitnicom stana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor sa prvom dobitnicom stana

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić potpisala je danas ugovor sa prvom dobitnicom stana u Beogradu, u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", Marinom Grković iz sela Mesarci, kod Vladimiraca.

Ugovor je, u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu, potpisao i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić.

Grković je u prvom izvlačenju dobila glavnu nagradu, stan u naselju Braća Jerković površine 51 kvadratnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << metra.

"Zadovoljstvo mi je što smo potpisali danas ugovor za prvi stan u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi", rekla je Brnabić Tanjugu nakon potpisivanja ugovora.

Ona je zahvalila Grkovićevoj na učešću u nagradnoj igri.

Brnabić je rekla da je za drugo izvlačenje, koje će biti večeras, dobijeno još više od 5,5 miliona koverata.

"Nagradna igra se nastavlja, građani mogu koverte da šalju do 30. marta, a 31. marta je poslednje izvlačenje. Jako je važno da svi zajedno učestvujemo u ovome i borimo se protiv sive ekonomije. Srbija dnevno gubi oko osam miliona evra u svim tokovima", navela je ona.

Ministarka kaže da se prate rezultati nagradne igre i da su oni odlični.

Grković je rekla Tanjugu da je poslala tridesetak koverti i da se nije nadala da će dobiti glavnu nagradu.

Ona kaže da je to za njenu porodicu bilo neočekivano, da najpre nisu mogli da poveruju da su dobili stan i da su baš njih izvukli od tolikog broja koverata.

Grković je rekla da ima troje dece i da će taj stan dobro doći nekom od njih.

Drugo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano večeras sa direktnim prenosom na Prvom programu RTS-a.

U drugom izvlačenju učestvuje više od pet miliona koverata, a predviđeno je izvlačenje 178 nagrada, ukupne vrednosti iznad 24,5 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.