Poslednji oproštaj od ubijene Jasmine Mijailović

Izvor: Blic, 08.Jun.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji oproštaj od ubijene Jasmine Mijailović

Rođaci i prijateljli ubijene Jasmine Mijailović iz Sirče, sa tugom u srcima i suzama u očima, oprostili su se od nje, ne verujući da je više nema, da više neće sa njom razmeniti rečenice, koje su uvek asocirale na veselost i dobrotu prema drugima.

Iako je imala težak život, rođaci pričaju da se to retko kada moglo primetiti na njenom licu, a ostaće upamćena kao osoba koja bi svima pomogla i priskočila u pomoć.

Na opelu ispred porodične kuće Mijailovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Sirči, okupili su se svi koji su je poznavali i voleli, kako bi je ispratili na večni počinak. Njen dvadestogodišnji sin Srećko, koji je ostao sam da brine o imanju i bolesnoj baki Snežani, oprostio se od majke u suzama koje su jedna drugu sustizale.

Zbog svega što se desilo Srećko nije želeo da novinari prisustvuju opelu i sahrani, jer kako smo saznali, želeo je da njegova majka u miru i spokoju ode raj, gde joj je sada mesto.

Ubica, Živojin Mijailović, koji je nakon što je ubio ćerku Jasminu, presudio i sebi, sahranjen je nešto ranije na seoskom groblju u Sirči, u drugoj grobnici i na drugom kraju od Jasmininog groba. Osim radnika iz pogrebne službe, niko se nije od njega oprostio. Kako smo čuli, posle gnusnog zločina koji je počinio, nije zaslužio da se iko oprosti od njega.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.