Izvor: RTS, 27.Nov.2022, 15:04

Posle nesreće, stanje predsednika opštine Paraćin bez promene

Stanje predsednika Opštine Paraćin Vladimira Milićevića je stabilno, nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zadobio teške povrede opasne po život.
Vladimir Milićević, kojeg je na pešačkom pelazu u Ćupriji udario kombi, prevezen je u Klinički centar u Kragujevcu.
"Pacijent je hemodinamski stabilno i sprovode se sve potrebne mere intenzivnog lečenja i nege. Pacijent je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra", kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za RTS u Kliničkom centru.
Milićević je zadobio teške povrede opasne po život.
U bolnicu je primljen sa višestrukim povredama lica, grudnog koša, trbuha i male karlice.
Nesreća se dogodila juče, u prepodnevnim satima, a policija je uhapsila vozača kombija koji je pobegao sa lica mesta.
Reč je o S. M. (1992), koji je osumnjičen za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UKC Kragujevac: Predsednik opštine Paraćin stabilno posle udesa

Izvor: Danas, 27.Nov.2022

Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, koji je teško povredjen u saobraćajnoj nesreći, u stabilnom je stanju, rečeno je danas agenciji Beta u kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru (UKC).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.