Poslanik SPS Đorđe Milićević u teškom stanju

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SPS Đorđe Milićević u teškom stanju

Narodni poslanik Đorđe Milićević, koji je povređen u nesreći kod Valjeva, u teškom je stanju i nakon druge operacije u valjevskoj bolnici, prenela je RTS.

Nesreća se dogodila jutros oko 5.00 sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil SPS-a sleteo sa puta i udario u betonski stub i prevrnuo se.

Milićević ima više unutrašnjih povreda, preneo je RTS nezvanična saznanja i dodaje da on danas verovatno neće biti prebacivan u Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Uz Milićevića povređen je i njegov vozač Dejan Jakovljević koji je, kako se navodi, polomio obe noge. Poslanikov vozač je operisan i nalazi se u stabilnom stanju, svestan je i porodica ga je posetila u šok sobi.

Na mestu nesreće nisu primetni tragovi kočenja, a automobil u kom su se nalazili poslat je na vanredni pregled. Milićević i njegov vozač su bili vezani i prilikom udarca, koji je bio silovit, aktivirali su se vazdušni jastuci pa im je to što su bili vezani najverovatnije i spasilo živote.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Poslanik SPS-a Đorđe Milićević u teškom stanju uprkos dve operacije

Izvor: Radio 021, 02.Nov.2018

Narodni poslanik i član SPS Đorđe Milićević, koji je jutros rano povređen u saobraćajnoj nesreći kod Valjeva, u teškom je stanju i nakon druge operacije u valjevskoj bolnici, prenela je RTS...Nesreća se dogodila jutros oko 5 sati na putu od Uba prema Valjevu, u mestu Murgaš, kada je automobil...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.