Porodice traže istinu o ubistvima vojnika

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2010, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice traže istinu o ubistvima vojnika

Advokati četiri porodice nastradalih vojnika - Dragana Jakovljevića, Dražena Milovanovića, Dragana Kostića i Radomana Žarkovića ponovo su danas zatražili od nadležnih državnih organa da hitno utvrde istinu, kako su naveli, o njihovim ubistvima.

U saopštenju, advokati Vladan Batić, Ante Bošković i Predrag Savić traže od nadležnih organa da otkriju istinu i pronađu i kazne počinioce, kao i da spreče zataškavanje istine.

"Tužilaštvo već više od šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meseci ćuti umesto da krene u postupak pronalaženja ubica. U takvoj situaciji potpuno su besmislene priče o nekakvim reformama u pravosuđu koje se ponaša potpuno identično kao i ranije i na taj način saučestvuje u počinjenim zločinima", naveli su advokati četiri porodice.

Vojnici Jakovljević i Milovanović nastradali su 2004. godine u kasarni na Topčideru, Kostić u kasarni u Leskovcu 2004. godine, a Žarković u Kopnenoj zoni bezbednosti 2005. godine, podsetili su advokati njihovih porodica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.