Ponovo počelo suđenje za Beton halu

Izvor: B92, 18.Jul.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo počelo suđenje za "Beton halu"

Suđenje optuženima za nasilničko ponašanje u beogradskoj Beton hali, u oktobru 2018. formalno je ponovo počelo pred novim sudijom. Optuženi su ponovili odbranu.

Sud je potom saslušao i jednog svedoka, a nastavak sudjenja zakazao za 4. septembar.

Optuženi su se zimus na početku suđenja izjasili da nisu krivi i da neće detaljno iznositi odbranu.

U ovom slučaju su optuženi Miloš Hrkman, Marko Čicković, Predrag Košprdić, Aleksandar Vidojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Stefan Bjelivuk, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Karapandžić, Inel Čantrić i Filip Gojković.

Svi se terete za krivično delo nasilničko ponašanje, jer su u noći između 6. i 7. oktobra u klubu "Komitet" pretukli radnike obezbeđenja i nekoliko gostiju lokala, kao i lomili inventar.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Optuženi nisu detaljno iznosili odbrane jer su tvrdili da o događaju ne znaju ništa, jer nisu bili u "Komitetu", pa i da nisu su ikoga prebili.

Mediji su preneli priče očevidaca incidenta u klubu, koji je otvoren samo dan ranije, da je u objekat upalo oko 15 muškaraca, koji su bili maskirani i nosili palice i šipke.

Prethodno su prebili radnike obezbeđenja, a zatim su krenuli da lome inventar.

Tom prilikom lakše je povređeno i nekoliko gostiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.