Izvor: RTS, 29.Jul.2021, 12:19

Ponađeno 400 kutija leka "flomidal" u automobilu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. I. (1988) u čijem automobilu su pronašli 400 kutija leka "flormidal".
Policija je na auto-putu, pregledom automobila kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 400 kutija ovog leka sa 12.000 tableta.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog posedovanja velike količine tableta flormidala

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Beogradska policija uhapsila je A.I. (33) nakon što je u njegovom automobilu pronašla 400 kutija leka "flormidal", saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Vozio pijan, bez dozvole, sa falsifikovanim tablicama

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jul.2021

Pripadnici MUP-a u Trgovištu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave. Policija je juče, u pojačanoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.