Ponađene i ukradene cevi Toplane i kradljivci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponađene i ukradene cevi Toplane i kradljivci

NOVI SAD -

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Novosađanina Dragana S. (29) i trojice maloletnika iz Novog Sada i Futoga, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, tako što su, u Birčaninovoj ulici, ukrali toplovodne ceni u vlasništvu JP "Novosadska toplana", saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, neposredno po rasvetljavanju tog krivičnog dela policija ih je pronašla i cevi vratila preduzeću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Krivična prijava, kako se navodi u saopštenju, podneta je i protiv Novosađana Ridvana B. (28), Fljurima R. (28) i Isnija Ć. (30), koji se terete da su iz magacina jedne privatne firme ukrali 180 kilograma otpadnog gvožđa i preko 40 aluminijumskih tabli i profila.

Rasvetljena je i teška krađa, izvršene na Beogradskom keju u Novom Sadu, na štetu jednog mladića iz Begeča, a policija je, kaže se u saopštenju, predmete ukradene iz automobila, pronašla u stanu Darija U. (31).

Stvari su vraćene vlasniku, a protiv Darija U. biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.