Policija zaplenila 32 kilograma marihuane

Izvor: Studio B, 08.Apr.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 32 kilograma marihuane

Novosadska kriminalistička policija pronašla je i zaplenila u jednom kombiju 32,5 kilograma modifikovane marihuane "skank", čime je presečen lanac krijumčarenja narkotika iz Crne Gore, preko Srbije, ka zapadnoj Evropi.

U saradnji sa Policijskom upravom u Sremskoj Mitrovici, novosadski operativci su nakon dužeg rada inspektora zaduženih za suzbijanje narkomanije, zaustavili kombi iz koga su pokušala da pobegnu trojica osumnjičenih.

Policija je u obližnjem ataru >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << uhapsila P. H. (40), Đ. B. (38) i R. K. (42) iz Sremske Mitrovice. Osumnjičeni su po odobrenju Višeg javnog tužioca iz Sremske Mitrovice pritvoreni u Novom Sadu.

Oni će biti dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.