Policija zaplenila 10 kilograma droge (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila 10 kilograma droge (FOTO)

Pripadnici policije u Nišu zaplenili su više od 10 kilograma opojnih droga i dva pištolja i uhapsili V.P. (23) i S.T. (26) obojica iz okoline tog grada Pripadnici policije u Nišu zaplenili su više od 10 kilograma opojnih droga i dva pištolja i uhapsili V.P. (23) i S.T. (26) obojica iz okoline tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa porodične kuće V.P. pronađeno je 169 paketa sa 9,5 kilograma marihaune, dva paketa heroina težine 10,37 grama, automatski pištolj marke „škorpion“ sa pet metaka i pištolj sa prigušivačem, dok je iza kuće pronađena zasađena stabljika kanabisa težine oko 800 grama, navodi se u saopštenju policije.Pročitajte još - Zaplenjeno 10 kilograma marihuaneTakođe, u kući S.T. policija je pronašla 5,71 gram heroina, tabletu MDMA, dva metka za pištolj i svesku sa evidencijom duga konzumenata opojnih droga.U pakovanju opojnih droga osumnjičenima je pomagao dvadesettrogodišnji muškarac iz okoline Niša, protiv kojeg će po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog saizvršilaštva u izvršenju ovih krivičnih dela.Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kragujevac, hapšenje zbog eksploziva i falsifikovanja isprave

Izvor: RTS, 01.Sep.2018, 11:56

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. L. (1979) iz Zubinog Potoka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje isprave. 

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.