Policija u stanu Darka Kostića, pretres u toku

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u stanu Darka Kostića, pretres u toku

Policajci, po nalogu beogradskog suda, pretresaju stan dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.

Saslušan je i maloletni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se "poklapaju" sa iskazom maloletnika. U njima, kako saznajemo, stoji da je Kostić pozvao dečaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dečak pristao.

Sumnja se da je Kostić dečaku dao "kamagru" koju mu je opisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao "prašak za mišiće". Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati.

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocepao mu je majicu.

Podsetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem. On je ranije privođen zbog posedovanja narkotika.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.