Policija u Železari proverava poslovanje

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Železari proverava poslovanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u sredu ujutru ušli su u Železaru Smederevo, gde su počeli provere poslovanja bivšeg rukovodstva, preneli su beogradski mediji.

Inspektori proveravaju dokumentaciju u vezi sa aktivnostima koje se odnose na transport robe, a sumnja se da je u tim delatnostima bilo nepravilnosti. Pretpostavlja se da je bivše rukovodstvo angažovalo veliki broj privatnih preduzeća, koja su svoje usluge naplaćivali po cenama daleko većim od tržišnih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Upad u Železaru Smederevo: Policija češlja poslovanje bivšeg rukovodstva

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015

Pripadnici MUP Srbije upali su danas u Železaru Smederevo...Kako "Kurir" saznaje policija sumnja da je bivše rukovodstvo železare angažovalo veliki broj privatnih preduzeća koje su svoje usluge naplaćivali po znatno većim cenama od tržišnih...Prema nezvaničnim saznanjima proverava se poslovanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.