Policija u Valjevu uhapsila trojicu dilera

Izvor: Blic, 28.Maj.2017, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija u Valjevu uhapsila trojicu dilera

Policija u Valjevu u dve odvojene akcije zaplenila je 760 grama marihuane i uhapsila tri osobe.

Lisice su stavljene M.V. (21) , F. A. (21) i V. P. (40) koje policija sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge.

Najpre su uhapšeni M. V. i F. A, u čijem stanu je policija pronašla oko 30 grama marihuane, spakovane u više plastičnih kesica. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

U drugoj akciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je u sklopu porodičnog domaćinstva V. P. pronašla 29 zasađenih biljaka marihuane, ukupne težine 549 grama, opremu i sredstva za uzgajanje, a prilikom pretresa kuće i vozila osumnjičenog, pronađeno je još šest biljaka marihuane, težine oko 167 grama, kao i 13 plastičnih kesica marihuane, ukupne težine oko 13 grama.

I on će u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.