Policija traga za napadačem

Izvor: B92, Beta, 02.Sep.2009, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za napadačem

Beograd -- Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno radi na rasvetljavanju pucnjave ispred garaže na Obilićevom vencu, kažu u informativnoj službi tog ministarstva.

Pedesetogodišnji Dušan L. iz Nikšića i dvadesetjednogodišnja Jelena P. ranjeni su sinoć u pucnjavi koja se dogodila u javnoj garaži na Obilićevom vencu u centru Beograda. Na njihovo vozilo pucao je za sada neidentifikovani muškarac koji je pobegao s mesta događaja u terenskom vozilu u kome su ga čekale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još dve osobe.

Ranjeni muškarac i devojka prebačeni su u Urgentni centar. Kako B92 saznaje, Dušan L. je smešten na neurohirurško odeljenje, dok je Jelena P. puštena.

Muškarac i devojka sedeli su u bašti jednog od kafića na Obilićevom vencu. Kada su seli u svoj automobil, "VW Phaeton" budvanskih registracija, u njihovom pravcu ispaljeno je pet metaka.

Kako tvrde očevici, muškarac je ranjen u desno rame, dok devojka ima prostrelnu ranu na nozi. Odmah posle pucnjave utrčali su u vozilo Hitne pomoći koje se tu zateklo.

Odmah posle pucnjave, napadač je pobegao u crnom džipu marke BMW u kojem su ga čekala dvojica pomagača. Policija je veoma brzo stigla na mesto pucnjave, a svi čija su vozila bila u garaži bili su legitimisani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.