Policija saslušala Darka Kostića, nije u bekstvu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija saslušala Darka Kostića, nije u bekstvu

Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.

Podsetimo, mediji su ranije preneli da je Kostić nestao posle prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. i da je policija raspisala potragu za njim.

Međutim, kako B92 saznaje, Kostić nije u bekstvu jer je s njim sinoć obavljen razgovor u policiji o svim okolnostima vezanim za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << taj slučaj.

Prema informacijama B92, slučaj je prijavljen policiji 14.06. u 18.55 časova i to na Novom Beogradu, kao "polno uznemiravanje" maloletnog L. J. rođenog 2003. od strane modnog kreatora Darka Kostića, tako što je Kostić tražio da on skine pantalone kako bi ga slikao za modni časopis, a kasnije od njega tražio da legne u krevet da se malo maze.

Po izjavi maloletnog L.J. sve se dešavalo u stanu Kostića u Bulevaru Mihajla Pupina.

Od oštećenog je uzeta službena beleška, a konsultovan je i nadležni tužilac, koji je naložio da se sa Kostićem obavi razgovor na okolnosti podnete prijave, nakon čega će se ponovo obaviti konsultacija sa tužiocem.

Kostić tada nije pronađen na adresi stanovanja i za njim jeste bila raspisana potraga, ali je razgovor s njim obavljen u policijskoj stanici.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Policija saslušala Darka Kostića, nije u bjekstvu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2018

BEOGRAD - Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika...Podsjetimo, mediji su ranije prenijeli da je Kostić nestao poslije prijave da je seksualno uznemiravao petnaestogodišnjeg dečaka L. J. i da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.