„Policajka je htela da me ubije“

Izvor: Blic, 22.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Policajka je htela da me ubije“

NIŠ - Prošlu noć sam provela u strahu jer mislim da će bivša supruga mog momka, inače policajka, ponovo pokušati da me ubije. Očito je da su meci ispaljeni iz službenog pištolja, koji su pogodili fasadu i kroz prozor uleteli u kuću, bili namenjeni meni jer sam u tom trenutku stajala pored prozora - priča Nišlijka G. S., čiju je kuću na Bulevaru Nemanjića u noći 19. avgusta sa šest hitaca izrešetala Maja M.



Policija nije saopštila motiv tog nesvakidašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napada, ali se nezvanično navodi da je Maju M. isprovociralo to što ju je suprug, takođe policajac, napustio pre četiri meseca i u vezi je s G. S. Tri metka su pogodila fasadu a tri prozor, i uletela u kuću. G. S. kaže da će preko advokata podneti zahtev sudu da se krivično delo prekvalifikuje u pokušaj ubistva.

- Samo me je bog sačuvao. Oko 2.45 je moj momak pošao da uzme vozačku dozvolu da bi moju majku odvezao na aerodrom. Nije prošlo pet minuta od trenutka kada je izašao, kada sam prišla da zatvorim prozor i kada je nešto puklo. Metak je razbio prozor i prošao mi pored desnog boka. Mahinalno sam se bacila na pod i pokušala da otpuzim iz sobe, ali je pucnjava nastavljena. Dva metka su završila u plafonu - priča G. S. i napominje da uveče „beži za Tunis" jer se plaši za život.

- Pre mesec i po dana momak i ja vozili smo se na motoru. Primetili smo da nas ona prati u službenom „puntu". Dali smo gas i pokušali da umaknemo, računajući da će odustati, ali nas je na raskrsnici kod skretanja za pumpu „Tošić" na Bulevaru Nemanjića pretekla i povukavši ručnu kočnicu napravila polukružni zaokret kolima tako da smo sa oba motora udarili u policijsko vozilo. Samo se nasmejala i pobegla. Postoji i službena beleškla o tome, ali niko nije ozbiljnije reagovao - veli G. S.

U niškoj policiji je potvrđeno da je zbog ovog incidenta podneta prekršajna prijava protiv Maje M.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.