Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac uhapšen zbog krijumčarenja ljudi

Policijski službenik D.P. (30) i S.N. (51) uhapšeni su u blizini Majdanpeka na jer su prevozili 38 ilegalnih migranata iz Avganistana.

Grupa sa ilegalnim migrantima pronađeni su u tri kombi vozila kojima su upravljali policajac D. P. i S.N. kao i dve osobe koje su u bekstvu. Ovom akcijom prekinut je još jedan lanac krijumčarenja ljudi.

Dvojici osumnjičenih određen je pritvor od 48 sati, i uz prijavu za krivično delo nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi predati su Osnovnom javnom tužiocu u Negotinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policajac uhapšen kod Majdanpeka zbog krijumčarenja migranata

Izvor: Blic, 20.Avg.2016

Policijski službenik D.P. (30) i njegov saradnik S.N. (51) uhapšeni su u blizini Majdanpeka na jer su prevozili 38 ilegalnih migranata iz Avganistana...Grupa sa ilegalnim migrantima pronađeni su u tri kombi vozila kojima su upravljali policajac D. P. i S.N. kao i dve osobe koje su u bekstvu. Ovom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.