Policajac ubijen tokom pljačke

Izvor: BKTV News, 14.Dec.2012, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac ubijen tokom pljačke

Policajac Miroslav Stamenković (27) i dva napadača ubijena u razmeni vatre tokom pljačke zlatare u centru Vlasotinca. Treći pljačkaš uhapšen.

Pljačka se desila oko 8.45 sati u Nemanjinoj ulici u Vlasotincu. Policija je blokirala taj deo varoši.
Policajac je pokušao da spreči pljačkaše, koji su odmah na njega otvorili vatru. On im je uzvratio, usmrtio dvojicu od trojice pljačkaša, ali je i on bio smrtno ranjen i tragično je nastradao. Premijer Dačić izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << saučešće, na licu mesta najviši policijski zvaničnici.
“Osumnjičeni da su počinili krivično delo razbojništvo Darinko V. iz Berana i Velibor L. iz Bjelog Polja su ranjeni i od zadobijenih povreda su preminuli, dok je treći osumnjičeni Adnan Š. iz Berana lišen slobode i priveden u Policijsku ispostavu Vlasotince”, saopštio je MUP.
Kako se dodaje u saopštenju, policajac Stamenković pogođen je u predelu grudi i od zadobijenih povreda preminuo je na putu ka bolnici.
Predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izrazio je najdublje saučešće porodici policajca Miroslava Stamenkovića.
“Potresen sam ovim tragičnim događajem, svestan da se pripadnici policijskih službi, u izvršavanju poslova, mogu svakodnevno naći u situacijama visokog rizika po život”, rekao je Dačić.
Premijer je dodao da “tragična Miroslavljeva smrt podseća da je posao policajca jedan od najtežih i da ga obavljaju najbolji među nama”.
“Nadam se da će čitavo društvo shvatiti rizik s kojim se svakodnevno suočavaju policajci i da će naučiti na pravi način to da poštuje”, navodi se u telegramu saučešća premijera Dačića.
Na lice mesta je odmah krenuo direktor policije Milorad Veljović.
Izvor: Agencije
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ubijen policajac tokom pljačke

Izvor: OkRadio.rs, 14.Dec.2012

Policajac Miroslav Stamenković (27) i dva napadača ubijeni su u razmeni vatre tokom pljačke zlatare u centru Vlasotinca. Treći pljačkaš uhapšen. Pljačka se desila oko 8 i 45 sati u Nemanjinoj ulici u Vlasotincu. Policija je blokirala taj deo varoši. Policajac je pokušao da spreči pljačkaše,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.