Izvor: Blic, 06.Jan.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac s puškom rasterao goste kafića

SOKOBANJA, DONJI MILANOVAC - Protiv policajaca M.S. (22) iz Sokobanje i A.K. (47) iz Donjeg Milanovca podnete su krivične prijave jer su u kafani pretili službenim oružjem.

Policajac A.K. se tereti da je, u vreme dok nije bio na dužnosti, utrčao u zgradu policije u Donjem Milanovcu i ponavljajući da neko hoće da ga ubije zgrabio službenu automatsku pušku i istrčao iz zgrade. Kolege su krenule za njim i nekoliko minuta kasnije ga zatekle kako, držeći pušku, vidno pripit >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stoji za šankom u kafiću „Bolero”. Naoružani policajac bio je sam u kafiću, jer su i gosti i konobarica istrčali napolje kad je A.K. ušao u lokal.

Zbog istog dela prijava je podneta i protiv policajca M.S. On se sa dvojicom prijatelja veselio u sokobanjskom „Kafeu”. U jednom momentu, njihovom stolu prišao je gazda lokala i zamolio ih da budu tiši. Revoltiran policajac je izvadio prazan okvir pištolja i stavio ga na sto. Na to je reagovao gazda, koji je sa dvojicom konobara pretukao M.S., zbog čega je i protiv njih podneta krivična prijava.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.