Izvor: Blic, 30.Mar.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac optužen za krađu čeka presudu

U novosadskom Višem sudu juče je zatvoren glavni pretres bivšem rukovodiocu u novosadskoj policiji Jovanu Maksiću (56), okrivljenom da je ukrao 33.000 evra iz kase u njegovoj kancelariji.

Maksiću koji se tereti da je ukradene pare prokockao i propio, presuda će biti izrečena 7. aprila. Ovaj policajac u penziji, ranije je na glavnom pretresu izjavio da ne zna kako je nestao novac pronađen u Baču na uviđaju nakon ubistva, te da ga on nije uzeo.

Po navodima optužnice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Maksić je kao šef Grupe za uviđajno-operativne poslove u novosadskoj Policijskoj upravi, 13. avgusta 2013. godine iz službene prostorije dan nakon što je prisustvovao uviđaju povodom teškog ubistva, uzeo pronađeni novac za sebe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bivšem policajcu optuženom za nestanak 33.000 evra, presuda 7. aprila

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2016, 15:38

JOVAN Maksić (54), bivši rukovodilac grupe za uviđaje i operativne poslove u novosadskoj policiji optužen da je zloupotrebio službeni položaj, ni u sredu u Višem sudu u Novom Sadu, u završnoj reči, nije mogao da objasni kako je iz službene kase u njegovoj kancelariji nestalo nešto više od...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.