Izvor: Blic, 24.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao da ubije ženu, pa nožem presudio sebi

Pokušao da ubije ženu, pa nožem presudio sebi

BEOGRAD Petar Kojadinović (42) pokušao je juče oko 11 sati da nožem ubije suprugu Dragicu (38), da bi zatim istim oružjem naneo sebi smrtonosne povrede, u njihovoj kući u Ulici Momira Pucaljevića 23 u Progaru.

Petar Kojadinović je prvo nekoliko puta ubo suprugu nožem u stomak, a zatim pokušao da se ubije ubadajući sebe u stomak. Na kraju je pokušao da sebi prereže grlo. Jedini očevidac tragedije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bila njihova šestogodišnja kćerka, koja je videvši krvave roditelje pobegla kod dede Milana, Petrovog oca. Milan Kojadinović je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju, koja je pronašla nož kojim je Petar izazvao tragediju.

Tokom transporta u Urgentni centar Petar je podlegao povredama. Dragica je odmah operisana i, kako saznajemo u Urgentnom centru, život joj je i dalje u opasnosti.

Nije poznato šta je uzrok tragedije u kući porodice Kojadinović, kao i da li je pre toga postojao sukob među supružnicima. Prema nezvaničnim informacijama, Petar Kojadinović je bio psihijatriski bolesnik, koji se već duže vreme lečio. Pretpostavlja se da je on u trenutku nervnog rastrojstva digao nož na suprugu Dragicu, a potom uvidevši šta je uradio oduzeo i sebi život. E. B.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.