Pokušali preko granice sa 65.000 evra u ruksaku

Izvor: Blic, 17.Avg.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali preko granice sa 65.000 evra u ruksaku

Uprava carina saopštila je da su carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj ilegalnog iznosa 45.000 evra iz Srbije u ruksaku.

Ukupno 65.000 evra dvojica mladića državljani Nemačke i Crne Gore spakovali su u ruksak i ostavili na zadnjem sedištu automobila "Pašat“ kojim su putovali iz Crne Gore u Nemačku.

Kada su carinici novac otkrili rekli su da se vraćaju iz Crne Gore u koju su išli da kupe vozilo.

Obojici je vraćen dozvoljeni iznos >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od po 10.000 evra, dok je preostala suma, odnosno 45.000 evra privremeno zadržana.

Uprava carina je apelovala na sve putnike, da uvek prijave sav novac koji imaju kod sebe i prilikom ulaska i prilikom izlaska, kako ne bi došli u situaciju da im novac bude oduzet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krenuli preko granice sa 65.000 evra u ruksaku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2015

Uprava carina saopštila je da su carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj ilegalnog iznosa 45.000 evra iz Srbije u ruksaku...Ukupno 65.000 evra dvojica mladića državljani Nemačke i Crne Gore spakovali su u ruksak i ostavili na zadnjem sedištu automobila "Pasat" kojim su putovali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pokušali preko granice sa 65.000 evra u rancu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2015

Uprava carina saopštila je da su carinici na graničnom prelazu Kelebija sprečili pokušaj ilegalnog iznosa 65.000 evra iz Srbije u ruksaku...Ukupno 65.000 evra dvojica mladića državljani Nemačke i Crne Gore spakovali su u ruksak i ostavili na zadnjem sedištu automobila "Pasat" kojim su putovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.