Pokušali da prokrijumčare oko 165.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da prokrijumčare oko 165.000 evra

Carinici su danas oduzeli 164.700 evra dvojici muškaraca, državljanima Grčke i Nemačke, koji su pokušali da taj novac nelegalno iznesu iz Srbije na graničnom prelazu Gradina BEOGRAD - Carinici su danas oduzeli 164.700 evra dvojici muškaraca, koji su pokušali da taj novac nelegalno iznesu iz Srbije na graničnom prelazu Gradina, saopštila je Uprava carina. Novac je pronađen ispod maske volana, u naslonu zadnjeg sedišta, kao i u tapacirungu sa leve strane prtljažnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Carinici su pronašli 184.700 evra i dvojici muškaraca, državljanima Grčke i Nemačke, vratili po 10.000 evra, koliko je dozvoljeno da se bez prijavljivanja prenese preko granice. Na istom graničnom prelazu sa Bugarskom, carinici su pre dva dana, u ručnom frižideru, otkrili više od 200.000 neprijavljenih evra.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ispod volana krili 165.000 evra

Izvor: OkRadio.rs, 28.Sep.2016

U luksuznom "mercedesu" nemačke registracije državljanin Grčke i državljanin Nemačke pokušali su da iz Srbije iznesu skoro 165.000 evra, koje su krili ispod volana. Kako saopštavaju iz Uprave carina koja je sprečila ovaj pokušaj, reč je o dvojici mlađih muškaraca. - Carinici su devize...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.