Pokušaj šverca heroina u medicinskom pojasu

Izvor: RTS, 09.Dec.2010, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj šverca heroina u medicinskom pojasu

Pripadnici carine i policije sprečili su na graničnom prelazu Horgoš pokušaj krijumčarenja oko dva kilograma droge za koju se pretpostavlja da je heroin, saopštila je uprava carina.

Drogu je u medicinskom pojasu, raspoređenu oko struka u četiri paketa od oko pola kilograma, pokušao da prokrijumčari makedonski državljanin S.S, putnik bugarskog autobusa koji saobraća na liniji Varna - Insbruk.

Carinik je na osnovu lokalnog profila putnika i iskustva izdvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << S.S. za detaljan pregled i pošto je pronašao takozvane "cigle" narkotika oko njegovog struka, putnik je priznao da samo prenosi drogu i da je za to dobio 3.800 evra.

Putnik S.S. će biti predat u dalju nadležnost istražnih organa, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu sprečen pokušaj šverca heroina u medicinskom pojasu

Izvor: Blic, 09.Dec.2010

BEOGRAD - Pripadnici carine i policije sprečili su na graničnom prelazu Horgoš pokušaj krijumčarenja oko dva kilograma droge za koju se pretpostavlja da je heroin, saopštila je sinoć Uprava carina...Drogu je u medicinskom pojasu, raspoređenu oko struka u četiri paketa od oko pola kilograma,...

Nastavak na Blic...

Pokušaj šverca droge u medicinskom pojasu

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Dec.2010

Pripadnici carine i policije sprečili su na graničnom prelazu Horgoš pokušaj krijumčarenja oko dva kilograma droge za koju se pretpostavlja da je heroin, saopštila je uprava carina.

Nastavak na TimockeVesti.net...

SPREČEN POKUŠAJ ŠVERCA DVA KILOGRAMA DROGE

Izvor: Kurir, 09.Dec.2010

BEOGRAD- Na graničnom prelazu Horgoš carinici su u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumč oko dva kilograma narkotika, kako se pretpostavlja, heroina, saopštila je Uprava carina...Drogu je u medicinskom pojasu, raspoređenu oko struka u četiri paketa od oko pola kilograma, pokušao da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.