Pokušaj krađe u Mladenovcu, uhapšen osumljičeni

Izvor: RTS, 21.Sep.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj krađe u Mladenovcu, uhapšen osumljičeni

Muškarac iz Sjenice uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaj, saopštio je MUP.
A. S. (1980) iz Sjenice se sumnjiči da je u noći između petka i subote uz pretnju pištoljem pokušao da oduzme novac od radnice u jednom ugostiteljskom objektu u Mladenovcu, ali ga je u tome sprečio policijski službenik Policijske brigade, koji u tom trenutku nije bio na službenoj dužnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Pripadnik Policijske brigade, koji je bio u civilu i nije kod sebe imao službeno oružje, savladao je i razoružao osumnjičenog i zadržao ga do dolaska kolega iz patrole, saopštio je MUP.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naoružan pokušao da opljačka ugostiteljski objekat, sprečio ga policajac u civilu

Izvor: B92, 21.Sep.2019

A.S. (39) iz Sjenice uhapšen je zbog sumnje da je u noći između petka i subote pokušao da opljačka ugostiteljski objekat u Mladenovcu...On se sumnjiči da je uz pretnju pištoljem pokušao da oduzme novac od radnice...Osumnjičenog je u pokušaju razbojništva sprečio policijski službenik Policijske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.