Poginuo vozač kombija kod Sremske Mitrovice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač kombija kod Sremske Mitrovice

Vozač jednog kombija poginuo je jutros u železničkoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u Laćarku, kod Sremske Mitrovice, saopšteno je danas.

Kako se navodi, nesreća se dogodila kada je brzi voz koji saobraća od Beograda do Šida udario u kombi vozilo koje se nalazilo na pružnom prelazu sa spuštenim polubranicima.

Policija je, tim povodom, apelovala na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače motornih vozila, na dodatnu opreznost i dosledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije u zonama pružnih prelaza.

Jutros oko pet časova, jedna devojka od 19 godina poginula je kada je na nju naleteo voz koji saobraća na pruzi Niš - Pirot, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći u Nišu.

"Nesreća se dogodila na delu pruge koji se nalazi na oko sto metara od pružnog prelaza u naselju Trošarina", kazali su u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, njihova ekipa izašla je na mesto nesreće, ali je samo mogla da konstatuje smrt devojke.

Za sada nije poznato da li se radi o nesmotrenosti prilikom prelaženja pruge ili drugim okolnostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.