Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 13:59

Poginuo radnik u Požegi prilikom montaže rendgen aparata

Prilikom montaže rendgen aparata u privatnoj ordinaciji koja bi tek trebalo da se otvori u Požegi, došlo je do nesrećnog slučaja u kojoj je poginuo radnik H.K. iz Niša, nezvanično saznaje RTS.
S obzirom na to da se ordinacija nalazi u blizini Doma zdravlja, lekari su brzo došli i pokušali da izvrše reanimaciju, ali nisu uspeli.
Ni vatrogasci nisu uspeli da izvuku radnika ispod mašine koja ga je priklještila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rendgen aparat ubio muškarca u klinici: Od njega i kupljen

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Muškarac koji je jutros izgubio život u Požezi, prilikom montiranja rendgen aparata u privatnoj klinici koja se nalazi u blizini Doma zdravlja, je iz Niša...Kako agencija RINA nezvanično saznaje od njega je i bila kupljena ta medicinska oprema...Nišlija je na licu mesta izgubio život, kada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.