Poginuo radnik na Žeželjevom mostu, pao s visine

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo radnik na Žeželjevom mostu, pao s visine

U Kliničkom centru Vojvodine danas je preminula muška osoba koja je dovezena sa višestrukim povredama tela, saopšteno je iz te ustanove.

Kako navodi portal "021" reč je o radniku koji je jutros tokom radova pao sa Žeželjevog mosta.

"U prepodnevnim časovima u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, kolima hitne pomoći dovezena je muška osoba Ð. D. 38 godina sa višestrukim povredama celog tela.

Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt", navodi se u saopštenju Kliničkog centra Vojvodine.

U saopštenju se ne precizira kako je došlo do povreda, a to će biti utvrđeno nakon uviđaja, koji je u toku. Podsetimo, novi drumsko-železnički most otvoren je za drumska vozila 1. septembra. Međutim, nisu završene pristupne saobraćajnice, zbog čega pešaci i biciklisti još ne mogu kako treba da prelaze preko njega.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U NOVOM SADU: Radnik koji je pao sa Žeželjevog mosta podlegao povredama u Kliničkom centru Vojvodine

Izvor: Večernje novosti, 26.Sep.2018

U Kliničkom centru Vojvodine preminuo je radnik koji je pao sa gradilišta na Žeželjevom mostu u Novom Sadu U Kliničkom centru Vojvodine preminuo je radnik koji je pao sa gradilišta na Žeželjevom mostu u Novom Sadu.- Povređeni Đ. D. (38) dovezen je u 9:00 časova kolima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.