Izvor: B92, 30.Okt.2009, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo na autoputu Niš-Skoplje

Vranje -- Vozač automobila "folksvagen santana" Goran C. (39) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Skoplje, u blizini Vranja, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila juče oko 16:20 časova kada je vozač automobila "folksvagen santana" prešao na levu kolovoznu traku i direktno udario u kamion "man", kojim je upravljao Dejan A. (29), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navela je Policijska uprava Vranje.

Uviđaj su obavili istražni sudija Opštinskog suda u Vranju, zamenik opštinskog javnog tužioca i policijski službenici Policijske uprave u Vranju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U sudaru poginuo vozač automobila

Izvor: SrbijaNet.rs, 30.Okt.2009

Vozač automobila "folksvagen santana" Goran C. (39) poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Niš-Skoplje, kod sela Davidovac, kraj Vranja, saopštila je danas lokalna policija. Nesreća se dogodila juče oko 16.20 časova kada je vožac automobila "folksvagen santana", prešao na levu kolovoznu

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.