Izvor: Blic, 09.Maj.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista, suvozač teže povređen

Jedna osoba je poginula, a jedna teže povređena u saobraćajnoj nesreći, koja se danas dogodila na putu Valjevo-Šabac, u selu Družetić kod Koceljeve.

Televizija Valjevo (TVA) javila je da je poginuo vozač motocikla Sreten Ostojić (25), dok je teže povređen Aleksandar Janković (18), takođe iz Valjeva.

Janković je zbog težih povreda grudnog koša, koje nisu opasne po život, zadržan na Odeljenju intenzivne nege Regionalne opšte bolnice u Valjevu.

Ostojić i Janković učestvovali su na današnjem skupu motociklista u Koceljevi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginuo vraćajući se sa skupa motociklista

Izvor: Mondo, 09.Maj.2009

Sreten Ostojić (25) je poginuo, a Aleksandar Janković (18) je teže povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu na putu Valjevo-Šabac u selu Družetić kod Koceljeve.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.